,

Workshop Playful Learning

Vandaag hebben we een workshop bij Andrea Gulickx Photography gedaan. Andrea is een van mijn klanten en vandaag ging ik eens met haar mee om wat te leren over haar manier van kijken.

Workshop Playful Learning

In deze workshop macrofotografie leer je spelenderwijs met je camera om te gaan. Ook compositieregels komen aanbod, die het fijn maken om naar een foto te kijken. Daarvoor laat ze je veel verschillende beelden zien die je helpen de theorie beter te begrijpen en ga je vooral veel zelf doen!

Vervolgens gingen we kijken wat er gebeurt als we de regels loslaten. Het gaat namelijk niet om het volgen van de theorie, maar om met veel persoonlijke begeleiding de eerste stappen te nemen om vanuit je eigen gevoel te leren fotograferen!

De manier waarop Andrea dit aanpakt is zeer open en ook al heb je zelf al wat ervaring met fotografie dan zou ik nog steeds deze workshop van harte aanbevelen.
Je neemt je eigen camera mee en ervaart dan hoe het is om daarmee anders te gaan fotograferen met de macro lens.

En ondanks dat ik geen echte macro lens op mijn camera heb zitten was het na wat stellen toch mogelijk de onderstaande “Painted by Light” foto’s te maken.

Best mooi toch? Andrea BEDANKT!